- +

Proerecta Women

Kapszulák hosszú távra, TERMÉSZETES NÖVÉNYI ÖSSZETÉTELLEL

Tudjon meg többet!
8333 Ft ár/csomag
1 csomag = 30 nap
5991 Ft ár/csomag
1 csomag = 120 nap

Összesen: 8330

Raktáron Holnapután már Önnél lehet

Proerecta WOMEN a nemi vágy tartós növelésére

Ha már nem mindig kívánja partnerét, ha nem tud ellazulni ráadásul a vad éjszakák kihűltek és egyre kevesebbszer van kedve hozzájuk? A Proerectának erre is van megoldása!

A női szexualitás ugyanolyan különleges és változékony, mint maga a nő. A szexuális vágy csökkenése főleg a hullámzó hormonális aktivitás vagy a premenstruációs szindróma vagy akár a menopauza kezdete miatt következhet be.

Ezek mellett nagyban befolyásolhatja a hangulat vagy a vitalitás a szexuális vágyat. Apró változások is megbéníthatják, amit nemcsak a szerelmi életedet fogja befolyásolni, hanem a párodra is nagy hatással lesz.

Irigykedve hallgatja barátnője lelkesedését? Szexuális aktivitása, harmónikus párkapcsolata csodálatra méltó? Végre itt egy termék, amely mindezt megváltoztathatja!

A Proerecta WOMEN gyógynövény-alapú összetétele, segít a szükséges vágyat újra felkelteni! Javítja a libidó fokozatos gyengülését és begyújtja, sőt magasabbra állítja kapcsolatuk lángját.

Proerect WOMEN napi használatának köszönhetően, biztos lehet abban, hogy nem okoz több csalódást partnerének. Bárhol és bármikor készen áll majd egy tüzes éjszakára, élvezetesebbek és szenvedélyesebb lesz az együttlét mint valaha, akár rossz napja volt akár élete legjobbja!

Főbb jellemzői

Ne hagyja, hogy a fáradtság, rossz hangulat vagy gyengült szexuális vágy ön és partnere közé álljon.

Próbálja ki és győződjön meg róla, hogy más a szex a Proerectával! Élvezze újra az együttlétet, mint a húszas éveiben.

1_mockup_WOMEN(100kB)

A szexuális egészség, a hormonális aktivitás, a zavartalan menstruáció és a menopauza hosszú távú, célzott támogatása.

Tisztásfa
kivonat

Segíti a komfortos menstruációt, premenstruációt és menopauzát.

Földi horgony kivonat

Támogatja a reprodukciót és a húgyúti rendszer funkcióit valamint a hormonális aktivitást.

Ginseng kivonat

Elősegíti a szexuális egészséget, teljesítményt és az aktivitást.

Maca kivonat

Pozitívan hat a termékenységre és a szexualitásra.

Nőként mindig vigyázunk magunkra, szépek és egészségesek akarunk lenni. A premenstruációs szindróma vagy a menopauza miatt azonban a férfiakkal szemben azonban hátrányban vagyunk.

Ezen természetes folyamatok azonban megingatják hormonháztartásunk, gyengítik életerőnket, rossz hangulattal fűszerezik a mindennapjainkat és sajnos miattuk gyakran nem ismerünk önmagunkra.

Gyakran annyira felfordítják az életünket, hogy sem energiánk, sem kedvünk az öleléshez, a szexhez vagy bármihez ami a párkapcsolatban igazán szép. Azonban sosem akarunk lemondani a jó szexről, a szenvedélyről és az aktív párkapcsolatról.

A szexuális vágy fokozatos gyengülése, a nemi élet ritkulása és a kapcsolat szikrájának eltűnése nem a mi hibánk. Ma már van lehetőség ezen a változások céltudatos lassítására, a Proerecta segít a szexualitásunk, a vitalitásunk lehető leghoszabb megőrzésére.

A Proerecta WOMAN segít felkészülni a legtöbb testi változásra valamint segít túlélni azokat anélkül, hogy a szexuális libidó, a vágya és a teljesítmény gyengülne. Bízza magát a női és férfi szexuális élet szakértőinek gondozására. Csatlakozzon Ön is a több ezer elégedett magyar vásárlóhoz.

A Proerecta WOMEN összetétele

Magnézium (187,5 mg)

(Magnesium)

Fontos ásványi anyag, amely csökkenti a fáradtságot és kimerültséget.

Elősegíti a természetes egyensúlyt, a normális anyagcserét, az idegrendszer normális működését valamint az izmok normális működését. Továbbá a fehérjék normális szintézisét, a normális mentális aktivitást, a csontok és a fogak normális állapotát. A magnézium részt vesz a sejtosztódásban is.

Maca kivonat (500 mg)

(Lepidium meyenii)

Fokozza a termékenységet és a szexualitást, támogatja a hormonrendszert, ami különösen fontos a menopauza eljövetelével. Elősegíti a testi és lelki egészséget, az állóképesség és a vitalitás fenntartását.

Panax ginsen kivonat (200 mg)

(Panax ginseng, Panax schinseng)

Fenntartja a megfelelő mentális és fizikai állapotot, teljesítményt, koncentrációt, koordinációt, enyhíti a stressz szintjét és antioxidánsként működik.
Emellett segíti az éberséget és enyhíti a fáradtságot, elősegíti az immunrendszer megfelelő működését, javítja a vitalitást, a szexuális egészséget, az emlékezetet és a vérkeringést.

Földi horgony (200 mg)

(Tribulus terrestris)

Természetesen támogatja a nemi szerveket és a hormonális aktivitást, elősegíti a normális reprodukció, az idegrendszer és a légzőrendszer működését, fenntartja a szív- és érrendszer normális működését, hozzájárul az immunrendszer védekezéséhez, fenntartja a bőr, a száj és az íny egészségét.

Tisztásfa kivonat (62,5 mg)

(Vitex agnus – castus)

Gyengíti a menstruációt, premenstruációt, de a menopauzát is. Antioxidánsként is működik valamint támogatja a kognitív funkciókat és a normális ízületi aktivitást.

Cink (10 mg)

(Zincum)

Hasznos ásványi anyag amely javítja a termékenységet.

Nagy szerepe van a látás, a csontok, a haj, a körmök és a bőr egészségében, fenntartja az immunrendszer normál működését, védi a sejteket az oxidatív stressztől és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

Szexuális egészség elősegítése

A ginzeng természetesen elősegíti az általános szexuális egészséget, a vitalitást és a fizikai teljesítőképességet enyhíti a fáradtságot. A földi horgony támogatja a nemi szerveket és a reprodukciót.

Kényelmesebb mentruáció és menopauza

A tisztásfa pozitív hatással van, könnyíti a menstruációt és a menopauzát. Antioxidánsként is működik. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

A koncentráció és a fizikai teljesítmény elősegítése

Gondoskodjon teljesítményéről és vitalitásáról, élvezze ki élete minden percét. A magnézium, a B2, B3 és B12 vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

1_mockup_WOMEN(100kB)

Az emberek több mint 98% -a elégedett a hatásokkal.

A Proerecta használóinak kiváló a szexuális életük!

Hozzásegítjük Önt a jobb és elégedettebb szexuális élethez

Első osztályú természetes termékek

Az összetevők kiváló minősége garantálja, hogy a Proerecta termékek biztonságosak.

Azonnali postázás

A termékeket a megrendelést követő egy napon belül elküldjük Önnek. A csomagot a lehető leggyorsabban kézbesítik.

Diszkrét csomagolás

A csomagokat nem jelöljük meg felesleges reklámmal, logóval vagy szórólappal. Elég, ha Ön tudja, mi van benne.

30 nap az áru visszaküldésére

Nem bonyolítunk semmit. Ha szeretné a terméket visszaküldeni, ezt 30 napig megteheti, mi pedig visszautaljuk a pénzt a számlájára.

Köszönjük jelentkezését!

Kollegáink miharabb felveszik önnel a kapcsolato!